Workshops in en met de natuur

Ga je graag eens op een andere manier aan de slag met je levensverhaal? Dan zijn de wildbloei-workshops misschien wel je ding.

Natuur is altijd de groene draad. Thema's variëren en zijn telkens gericht op persoonlijke ontwikkeling. Ik werk hiervoor samen met mensen die de wildbloei-visie genegen zijn. Zo worden de workshops bijzondere ervaringen die bijdragen tot jouw bloei. 


Momenteel zijn er geen workshops gepland. Nieuwe workshops verschijnen sowieso op deze pagina en op de wildbloei-Facebookpagina.


Deze workshops en groepssessies heb je gemist...

wildbloei workshops klei en kracht 02.png

Met je handen in de klei: over loslaten en genieten!

zondag 17 juni 2018 van 10.00u tot 16.00u
keramiekatelier middenin een weelderige tuin in Ouwegem

Vind je het soms moeilijk om je gedachten los te laten en te genieten in het hier en nu? Ben je op zoek naar innerlijke rust? Dan is contact met de aarde een echte weldaad. Het versterkt de verbinding met jezelf en de wereld om je heen. Het zorgt ervoor dat je steviger in je schoenen - of op blote voeten - staat.

In deze workshop gaan we aan de slag met het kneedbare en toch eigenzinnige natuurelement klei. En klei is… aarde! Via klei- en natuurervaringen binnen en buiten maken we contact met de aarde én onszelf.

 
wildbloei workshops in en met de natuur KRACHT

Ontwaken in de zomer: (her)ontdek je innerlijke kracht!  

zaterdag 14 juli 2018 van 10.00u tot 16.00u          
natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen in Gent

Ben je soms het noorden kwijt? Voel je je soms ontworteld en wankel in dit hectische leven? Bomen, planten en dieren spreken interne en externe krachtbronnen aan om in evenwicht met hun omgeving te groeien, te bloeien, te dartelen… Te midden van de natuur kan ook jij je krachtbronnen (her)ontdekken. Om je krachtig en in evenwicht te voelen. Of om te ontdekken hoe heerlijk het is om thuis te komen bij je natuurlijke zelf!

 
DSC03629.jpg

Ik draag je mee

workshop herinneringsschaal maken, voor wie iemand verloren is

zaterdag 16 februari 2019, van 10u tot 16u
met glazuurmoment op zaterdag 16 maart 2019, van 14u30 tot 17u
bij Atelier Djarah in Deerlijk

Je bent iemand verloren. Lang of nog niet zo lang geleden. Je draagt die persoon - groot of klein - altijd met je mee. Dat is nu eenmaal zo. Die verbondenheid symbolisch vormgeven kan helend zijn. Contact met natuurelementen ook. In deze tweedelige workshop combineren we het symbolisch vormgeven en contact met het natuurlijke materiaal ‘klei’.