Het Wildbloei-traject heeft me mijn verliesknoop helpen ontwarren en daardoor mijn energiestroom weer op gang gezet. In de loop der jaren, heb ik te maken gehad met heel wat zware verliezen. De laatste recente was de druppel... Ik was boos op de wereld, vond het onrechtvaardig... Kortom: ik zat vast.

Na het doorlopen van dit traject is het voor mij heel duidelijk aan welk verlies ik nog aandacht dien te geven. Wat voor mij zeer aangenaam was tijdens dit traject, is de werkwijze. Niet in een gesloten ruimte, maar al wandelend in de mooie natuur. Ik heb letterlijk ervaren dat de natuur meehelpt in dit verhaal.

- Katrien D.V. uit Eeklo


Na het overlijden van mijn moeder én mijn vader, nog geen anderhalf jaar later, kreeg ik een fysieke en mentale weerslag die me even de grond onder de voeten wegsloeg.

Wildbloei hielp me de emotionele knoop te ontwarren, prioriteiten te stellen en daar de tijd voor te (blijven) nemen. Want misschien wel het belangrijkste wat ik leerde: nu weet ik ook dat dit verdriet af en toe, licht of intens, zal terugkeren, voor zolang ik leef. Vecht er niet tegen, maar omarm het. Wat een opluchting...

- Wietske V. uit Gent


Je hoeft niet altijd grote psychische of psychologische problemen te hebben om baat te hebben bij begeleiding. Gudrun van wildbloei heeft dat goed begrepen. Haar kleine sturingen en tips hebben gezorgd dat ik mentaal sterker in mijn schoenen sta en dat ik een minder wazig beeld krijg van wat ik van de toekomst verwacht en kan verwachten. Focus!

Na drie sessies was er een duidelijke evolutie te merken en kon ik bijna fysiek waarnemen dat er een last van mijn schouders ging. Wie graag zoals ik lichter door het leven wil gaan kan ik Gudruns ‘geestdieet’ sterk aanbevelen. Ik gun mezelf alvast – zoals ik mijn voeten al eens wil laten verwennen met een pedicure – een aantal wildbloei-sessies per jaar.

- Klaartje K. uit Puurs